VVS til private

Hos Bedre Bad Højslev  – Børge Hansen VVS er vi eksperter i alle former for service både for privat og erhverv. Vi er en autoriseret VVS-installatør, men tilbyder desuden kvalitetsservice for en lang række energiløsninger. Vi har i mange år tilbudt service til private og erhverv. Vi er altid opdatereret på den nyeste viden, hvilket sikrer dig den bedst mulige service - samtidigt med, at dine energiløsninger fungerer optimalt. Nedenfor ser du en lang række eksempler på service, som vi kan tilbyde dig:

  • Oliefyr

  • Gaskedler

  • Varmepumper mv.

Vi tilbyder altså både større og mindre typer af service på installationer i din bolig. Selvom du måske har investeret i det bedste oliefyr på markedet, så kræver dit oliefyr stadig service for at fungere optimalt. Du skal huske på, at dit oliefyr i gennemsnit arbejder over 1.000 timer om året, og service er derfor vigtigt for, at oliefyret kan fungere optimalt. Gennem en serviceaftale foretager vi en grundig gennemgang af dit oliefyr, og har stort fokus på de komponenter, som kræver udskiftning grundet slitage. Uanset hvilken installation som kræver service i din bolig, kan du forvente grundig gennemgang af alle udsatte dele, og ligeledes foretager vi også relevante målinger, som sikrer at din installation fungerer optimalt.

Hos Bedre Bad – Børge Hansen VVS har vi ekstremt høje forventninger til os selv. Vi fokuserer i høj grad på kundetilfredshed, som vi mener, bliver skabt gennem kyndig og pålidelig service af dine installationer. Det er din garanti for, at du udnytter energien optimalt, og ligeledes sparer penge på din regning.

Hvorfor er service vigtigt?

Service er ekstremt vigtig for at sikre vedligeholdelse af installationerne i din bolig, og sikrer samtidigt, at installationerne har en betydelig længere levetid. Hvis dine installationer ikke får den nødvendige service, kan der være chance for, at du ikke udnytter dine ressourcer optimalt. Det er skidt af flere årsager. Du vil opleve, at din regning er højere end hvad din installation reelt kan præstere. Ligeledes er der også et miljømæssigt perspektiv. Installationer der ikke fungerer optimalt, udnytter ikke ressourcerne fuldt ud. Der er altså penge at spare ved at oprette en serviceaftale.

 

Hos Bedre Bad – Børge Hansen VVS får du den bedste service af vores dygtige og kompetente medarbejdere, som altid er opdateret med den nyeste viden. Det er din garanti for en effektivt servicering af dine installationer i høj kvalitet. Derved kan du sikre, at dine installationer mange år ud i fremtiden fungerer optimalt, og ligeledes bibeholder fuld udnyttelsen af ressourcerne.

Kontakt os for en serviceaftale efter dine behov - der er penge at spare ved at have vedligeholdte, trimmede og effektive installationer.


Kontakt os på 97 53 56 00 og få en serviceaftale på dine installationer - det er sund fornuft.