Jordvarme - Arbejd med naturen

Jordvarme fremmer din salgsvurdering og dit energibudget

Ønsker du at investere i en god, effektiv og vedvarende energiløsning, anbefaler vi jordvarme.

Jorden holder på varmen hele vinteren, og kilden til jordvarme er solens energi. Med et jordvarmeanlæg udnytter man denne form for oplageret solenergi.

I løbet af sommeren tilføres jorden store mængder af energi fra solens stråler. Denne energi lagres i jorden ved 8-10°C, og den forsvinder ikke om vinteren. Hver gang vi oplever en solskinsdag akkumulerer jorden solenergi, som jorden derefter gemmer på. Derfor kan man også sige at jorden holder på en masse uudnyttet energi. Denne energi vil vi gerne trække op af jorden og omdanne til noget vi enten kan varme boligen op med eller varme vandet i rørerne så vi den vej rundt også kan varme boligen op. Uanset hvad så er et jordvarmeanlæg rigtig godt givet ud på den lange bane. Det koster lidt at installere, men er uhyggelig billigt at vedligeholde og kræver nærmest ingen vedligeholdelse.

Rådgivning, når du skal vælge

Lad os rådgive dig, så du kan finde vej gennem junglen af varmesystemer. Vi udfører løsninger inden for alle kendte varmesystemer f.eks. varmepumper eller gulvvarme. Jordvarme er altid en god løsning, men i nogle tilfælde kan du måske drage større fordel af en anden type varmekilde – ring til os på 97 53 56 00 og få tvivlen sat på plads. Det kan også være du har en eksisterende varmepumpe løsning som du ønsker at få efterset og analyseret for at finde ud af om du betaler for meget pr. år i varme. Det kan Bedre Bad - Bedre Energi Højslev hjælpe dig med.

Jordvarme dækker op til 70% af dit energibehov

Ønsker du at blive helt eller delsvist selvforsynende med varme? Ved hjælp af en varmepumpe omdannes energien i jorden til husets varmekilde. 

Jordvarme kan udgøre hele 70% af din boligs energibehov. Et jordvarmeanlæg kan opvarme både gulvvarme, radiatorer og husets varme vand. Du kan eventuelt supplere med solceller på taget, hvis du vil opnå 100% selvforsyning. Dette kan vi også hjælpe dig med og vi har dygtige teknikkere der kan hjælpe dig med at forstå hvordan systemerne arbejder sammen.

Vi tager hånd om hele processen

Søger du en god samarbejdspartner, der kan styre hele processen med overblik og erfaring? Vi har solid erfaring på området og er stolte af at have mange tilfredse kunder. Rettidig omhu er vigtig, så du undgår komplikationer igennem forløbet med installation af ny varmekilde. Vi har mange års erfaring indenfor energioptimering og kan derfor også være din faste samarbejdspartner og sparringspartner i forhold til hvad der er den mest optimale løsning for dig, din familie eller dine medarbejdere hvis det er en erhvervsløsning.

Kontakt os om jordvarme

Få en snak med os om jordvarme eller dine andre muligheder indenfor VVS og bedre energi. Vi installerer jordvarme i blandt andet Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors og Vinderup og omegn.

Ring til Bedre Energi Højslev, Børge Hansen VVS på 97 53 56 00.