Fjernvarme - Det sikre og lette valg

Bedre Energi Højslev rådgiver med afsæt i teori og habil erfaring. Vi har efaring med etablering af fjernvarmeanlæg, indregulering og servicering af fjernvarmeanlægget. Vi leverer VVS serviceydelser i topklasse til dit fjernvarmeanlæg. 

Størstedelen af den danske befolkning kender allerede til begrebet fjernvarme som den sikre og nemme løsning. Langt over halvdelen af de danske boliger er opvarmet med fjernvarme – og der kommer løbende flere til.

Fjernvarme er oftest overskudsvarme fra produktion af elektricitet og varme fra afbrændingen af affald. Fjernvarme er den energiform, som udleder mindst CO2.

Vælger du fjernevarme?

Søg professionel VVS rådgivning - det er sund fornuft. Det kan gøre dit valg lettere, og du får den billigste energiløsning på sigt.

Hos Bedre Energi Højslev kan vi garantere, at der både leveres holdbar kvalitet til en rimelig pris.

Har du brug for et overblik, så ring på til Bedre Energi Højslev, Børge Hansen VVS på 97 53 56 00.

Forslag til forbedringer af fjernvarmeløsning

Selv den mest velfungerende fjernvarme-løsning kan forbedres. Der er mange penge at spare. Her er et par forslag.

Nye ventiler: Termostatventiler på de ældre fjernvarmeanlæg (over 10-15 år) måler kun på vandtemperaturen i rørene – ikke på rumtemperaturen! Og dét koster dig dyrt. Der er penge at spare ved bedre styring af varmen ved fx at skifte dine termostater og ventiler ud. Manuelle gulvvarmeventiler udskiftes til termostater eller elektronisk styring

  • Cirkulationspumpen med A-mærket bruger mindst strøm, og det betaler sig
  • Ny varmvandsbeholder/veksler
  • Isolering af varmerør
  • Vejrkompenserende anlæg / natsænkning

Generelt kan du næsten altid spare penge ved at modernisere dit anlæg.

Hurtig indsats ved fjernvarme-nedbrud

Det er ikke alle opgaver, som kan vente en uge med at blive løst, og det har vi for længst erkendt. Derfor kører vores VVS installatører rundt i 6 biler, der hurtigt kan tilkaldes ved nedbrud. Bilerne er udstyret med alt, der måtte blive nødvendigt for at hjælpe med at servicere dit fjernvarmeanlæg.

Præcis styring af fjernvarme-projekter

Hos Bedre Energi Højslev har vi stor erfaring med fjernvarme i området omkring Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors, Vinderup og omegn.

Har du brug for hjælp til dit fjernvarmeanlæg, så ring på til Bedre Energi Højslev, Børge Hansen VVS på 97 53 56 00.