Drypper din vandhane?

En dryppende vandhane kan koste helt op til 2.500 kr. om året!

Drypper dit armaturer "langsomt", kan du opleve en ekstra vandregning på omkring 200 kroner om året. Men drypper din vandhane "hurtigt" eller småløber, må du indstille dig på en ekstra vandregning på over 2.500 kr.! Du har her på siden adgang til en masse information om armaturer og blandingsbatterier, hvor du samtidig kan læse, om de mange fordele ved valg af de forskellige materialer og komponenter. 

Drypper din vandhane, så ring på til Børge Hansen VVS på 97 53 56 00.

Det starter småt

I starten er det kun et enkelt dryp, men hvis du ikke gør noget ved problemet, bliver det kun værre med tiden - og det bliver dyrt i længden. Penge som du netop ikke får værdi af, men kunne bruge på andet sjov. Noget smart du kan gøre for, at undgå dette er ved at installere et berøringsfrit armatur med indbygget censor. Et berøringsfri vandhane med sensor registrerer automatisk utætheden, og du vil blive gjort opmærksom på problemet. Derfor har du mulighed for at handle på problemet hurtigere, fremfor at stå med en potentiel ekstra vandregning på længere sigt. Om end der er tale om et berøringsfri eller klassisk vandhane, så kan en indbygget censor, derfor være tildeles fordelagtigt for dig, da censoren kan spare på vandregning på længere sigt. 

Samtidig sikrer en berøringsfri vandhane, at du netop kun benytter den mængde vand, som du har brug for. Det er eksempelvis gældende, når familiemedlemmerne skal børste tænder hver morgen og aften. Hvis man har den klassiske vandhane, så kan der opstå en tendens, hvor man lader vandet løbet, mens man børste sine tænder. Det er altså vand, som løber direkte ned i vasken, og som man desværre ikke har nogen glæde af. Denne tendens kan et berøringsfrit amarturer løse. Hos Børge Hansen VVS kan vi tilbyde lang række af de nyeste og smarteste berøringsfrie amarturer på markedet.

Der findes mange forskellige armaturer på markedet. Det gælder alt fra berøringsfri vandhane til vandhaner med censor til helst klassiske vandhaner. Det kan være svært at danne sig det fulde overblik over de mange fordele og ulemper, som er forbundet ved hver enkelt produkt. Hos Bedre Bad – Højslev står vi altid klar til at besvare spørgsmål, og kan komme med kyndig rådgivning omkring valg af komponenter.

Udskift din vandhane med et blandingsbatteri

Hvis vandhanen (armatur i VVS terminologi) drypper, kan det være en god idé at udskifte dit to-grebsarmatur med et-grebsarmatur eller blandingsbatteri. I hvert af de to tilfælde skal den selvfølgelig repareres. Men hvis du vælger at udskifte vandhanen til et blandingsbatteri, så kan din lokale Bedre Bad i Højslev hjælpe dig med dette, og vi står til fuld rådighed i forhold til råd og vejledning i gennem hele processen. Kontakt din lokale Bedre Bad Højslev som forstår sig på VVS-opgaver, blandingsbatterier og berøringsfrie armaturer.

Mens et gamle blandingsbatteri har to håndtag til blandingen, har det moderne blandingsbatteri kun et enkelt greb, der kan blande det varme og kolde vand for dig. Det er altså langt nemmere at regulere temperaturen for alle familiens medlemmer. 


Nedenfor har vi forsøgt, at liste de primære fordele, som et blandingsbatteri kan tilføje til dit badeværelse, bryggers eller køkken. 

  • Ét greb – det er hurtigere og nemmere at temperere vandet med ét greb
  • Vandsparefunktion: Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Du kan dog dreje op for styrken, hvis der skal mere tryk på hanen.
  • Termostatstyring: Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet kan forudstilles
    Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.
  • Der kan spares utroligt mange liter vand - mindsker din vandregning.

Du kan spare endnu mere på vandet ved at installere en vandsparehane, som automatisk giver halv mængde vand, når grebet på vandhanen slippes. Vores pointe er altså, at et blandingsbatteri kan øge boligens komfort, og kan være en mulighed, hvis man går med drømme om et nyt badeværelse. 

Hvis du mod forventning ikke er overbevidst, at et blandingsbatteri er det rette valg ved udskiftning af vandhaner, så står Bedre Bad Højslev altid klar til kyndig rådgivning. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende, og glæder os til at være din professionelle VVS-installatør i fremtiden. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Vidste du, at når toilettet løber, kan det dig koste op til 10.000 kr.

Til samme pris, som det koster at investere i et nyt miljøvenligt toilet, kan du risikere en ekstra vandregning på 2.500 kr. om året ved at overse et toilet, hvor vandet løber. Derfor anbefaler Bedre Bad Højslev at du får dig et nyt toilet, hvis det gamle har udtjent sin værnepligt. Vi har i Bedre Bad kæden et stort udvalg af nye og moderne toiletter med smarte funktionelle muligheder. Nedenfor har vi listet en række fordele, som et nyt og moderne toilet kan give dig. Et nyt toilet kan spare dig for mange penge om året på vandregningen, hvis du får det udskiftet til et nyere toilet. 

Du kan risikere, at toilettet løber så lidt, at du ikke kan se det, men det kan alligevel ende med en ekstraregning på 2.500 kr. på et år - samme pris som et nyt, moderne og økonomisk toilet koster. Derfor tøv ikke med at ringe til os for at få dine toiletter tjekket. 

Hvis toilettet løber, så der er uro i kummen, kan der løbe op til 400.000 liter rent drikkevand direkte i kloakken, svarende til vand for 10.000 kr.

Udskift til et moderne toilet

I gamle dage var alle toiletter stort set ens - men det er de bestemt ikke i dag. Nu kan du nemt erhverve dig et toilet med mange smarte og moderne funktioner. Et moderne toilet med smarte funktioner forbedrer badeværelset. Da vi oftest sætter badeværelset lig med boligens komfort, så vil installering af et nyt toilet derfor øge boligens komfort. Et nyt toilet behøver langt fra at være dyrt, så det kræver oftest en lille investering for at øge komforten markant.

Moderne nye toiletter kan have flere fordele:

  • Vandsparefunktion: Toilettet er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare både vand og penge hvert år.
  • Berøringsfri skyl: Udskylning sker ved at føre hånden over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer skyllefunktion. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret.
  • Dusch funktion: Med de nye toiletter fra Geberit er der taget hul på en helt ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blød stråle.

Køb nye elementer til dit badeværelse - vi står for levering og montering

Håndvaskarmaturer Toiletter Bruseløsninger

Husk at vælg Bedre Bad - Bedre Energi Højslev som leverandør - så leverer og monterer vi produktet - uden ekstraomkostninger.

Børge Hansen VVS servicerer en lang række byer

Vi kører gerne langt for dig, så kan få løst dine VVS-opgaver af faglig stærke VVS'er. Bedre Bad Højslev er din professionelle samarbejdspartner. Du er altid velkommen til at kontakte os, og du vil blive mødt af vores imødekommende medarbejdere. 

Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors og Vinderup. Vi udfører arbejde i og omkring Højslev, så du ringer bare.