Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse 

 

Hvorfor skal du have et badtjek?

Et badtjek er din garanti for, at din badeværelses drøm kan blive mulige. Et badtjek er ekstremt vigtig af flere grunde. Først og fremmest er badeværelset det rum i din bolig, som koster mest at ombygge pr. kvadratmeter. Ligeledes bliver dit badeværelse dagligt udsat for vand og fugt, hvilke kræver de korrekte materiale. Det betyder, at du skal have mange ting med i overvejelserne, men det kan et badtjek være med til at løse for dig. Nedenfor har vi listet en række punkter, som vi mener er vigtige, at have med i sine overvejelser:

  • Planlægning af projektet

  • Overvejelser af andre alternativer

  • Vigtigheden af valg af materialer

Det sikrer, at du opnår størst tilfredshed med det endelige resultat, og derved får en større glæde af dit nye badeværelse.

Et badtjek giver også overblik og klarhed over hvilke muligheder, som du har med netop dit badeværelse. Så hvis du er i tvivl om hvilke løsninger, som er mest optimale for dig, så kan et badtjek være behjælpelig, og sikrer dig overblik over mulige løsninger, som opfylder dine
behov og ønsker.

En del af årsagen til, at et badeværelse er meget dyrt at ombygge, er materialerne der anvendes til projektet. Det er vigtigt, at du stiller ekstremt høje krav til valg af materialerne, og ikke mindst udførelsen af projektet, da badeværelset dagligt bliver udsat for vand og fugt. Derved kan der hurtigt opstå skader af forskellige grader, hvis arbejdet og materialerne ikke overholder de generelle krav. Det er derfor vigtigt, at dine badeværelses drømme skal stemme overens med lovgivningen på det pågældende område. Alt dette kan et badtjek være med til at løse for dig.

Få et gratis badtjek

Hos Børge Hansen A/S VVS - Bedre Bad i Højslev tilbyder vi altid et badtjek ganske gratis. Det er som sagt ganske uforpligtende for dig, men vi tager stadig badtjekket ekstremt seriøst. Vi kan med vores mange års erfaring, og dygtige kompetente medarbejdere tilbyde dig et badtjek, hvor vi gennem vores råd og vejledning kan give dig masse interessante overvejelser omkring dine badeværelses drømme.

Når du booker et gratis og uforpligtende badtjek gennem os får du besøg af en af vores fagligt dygtige medarbejdere, som vil gennemgå hele dit badeværelse lige fra klinker, toilet og brusekabine. Formålet er altså at gennemgå alle mulighederne, som du kan opnå med dit badeværelse. Løbende vil vores fagligt dygtige medarbejder komme med gode råd og vejledning til mulige ændringer af dit badeværelse. Hvis du har spørgsmål kan vores dygtige medarbejdere med garanti give dig svar. Vi ved, at renovering, ombygning, udvidelse
af badeværelser er en stor investering for dig. Derfor skal du stille alle de tvivlsspørgsmål, som du måtte have både før, under og efter badtjekket. Det gør, at du får mest glæde af dit badeværelse i mange år ud i fremtiden.

Ved booking at et gratis og uforpligtende badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Som sagt vil vores dygtige medarbejdere løbende komme med nogle eksempler på relevante muligheder for dig. Nedenfor har vi listet en række eksempler på muligheder, som netop kunne være relevante for dig:

  • Udvidelse

  • Omlægning

  • Totalrenovering


Vores kompetente medarbejdere er opdatereret på den nyeste viden. Dermed har vi i langt højere grad mulighed for at råde og vejlede dig omkring dit badeværelse. Det gælder alt lige fra valg af materiale til den nyeste lovgivning, som ligeledes er et vigtig aspekt i udvidelse, omlægning eller totalrenovering af dit badeværelse.

Det er langt fra et krav, men desto mere specifik du er omkring dine badeværelses drømme, desto bedre har vores kompetente medarbejdere mulighed for at komme med specifikke råd og vejledning. Det har reelt ingen betydning for os grundet vores erfaring og viden, men det kommer dig til gode, da vi kan indsnævre mulighederne for dig.

Et badtjek gennem Bedre Bad – Børge Hansen VVS får du øjnene op for de mange flotte design og funktionelle løsninger, som et badtjek giver indblik i.

 

Kontakt os endelig, og book et gratis og uforpligtende badtjek. Vi ser frem til at høre fra dig.  

BOOK et gratis badtjek her: