Bedre Bad – Bedre Energi

Som Bedre Bad ekspert kan vi tilbyde dig en hel speciel ekspertise indenfor VVS, der giver dig sikkerhed for en professionel udførelse af de forskellige opgaver, når boligen skal renoveres. Dette sker ved et nært samarbejde med markedets førende leverandører. 

Vi er autoriseret VVS-installatør, og kan derfor tilbyde en løsning af en bred vifte af VVS-opgaver. Det gælder både for privat og erhverv. Du har her på siden mulighed for at læse om de mange forskellige løsninger, som vi kan tilbyde dig. Til private kan vi tilbyde alt fra renovering, ombygning eller udvidelse af badeværelse til varmepumper og jordvarme. Til erhverv kan vi hjælpe med at optimere driften, og sikre udnyttelse af ressourcerne. Det har en positiv effekt på varmeregningen og ikke mindst miljøet. Du har her på siden mulighed for, at se klikke videre på vores specifikke kompetenceområder. 

Vi står for hele opgaven

Når du vælger BØRGE HANSEN A/S VVS, vælger du et firma, der kan stå for hele opgaven - fra første idé til projektets afslutning. Vi er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.  

Vi hjælper gerne med projektforslag og udarbejdelse af overslag og tilbud. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med diverse ansøgninger til myndigheder og tilskudsordninger. Lad os sammen løse dine præferencer og behov.

Specialviden om VVS

Vi løser alle typer traditionelle VVS problemstillinger, opgaver og udfordringer. Vi har dertil en række specifikke kompetenceområder. Vi tilbyder sig tilgang til den up-to-date viden samt de seneste VVS løsninger inden for disse opgavetyper:

VVS til privat

VVS til erhverv

Hvis opgaven kræver det, så laver vi naturligvis også nyt badeværelse til erhvervskunder, eller forbedringer på indeklima til private kunder. 

Vi kommer meget i nærområdet

Bedre Bad Højslev løser opgaver i Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors og Vinderup. Uanset kører vi gerne langt for dig. Vi kan kunne aldrig drømme om, at lade vores kunder være i stikken.

Stol trygt på Børge Hansen VVS. Vi er altid imødekommende, og står til rådighed for besvarelser af eventuelle tvivlsspørgsmål. Du kan finde vores kontaktinformationer her