Skal vi lave dit badeværelse?

Bedre Bad Højslev udfører VVS i særklasse til badeværelser

Giv dit badeværelse et velfortjent ansigtsløft, og du kan samtidig forøge boligens komfort. Et badeværelse er det rum, som bidrager mest til boligens samlede komfort. Gennem Børge Hansen VVS i Højslev foretager vi renovering, ombygning og udvidelse af badeværelse. Vi har i mange år været med til at øge boligens komfort, og ikke mindst boligens samlede værdi med et moderne og funktionelt badeværelse. 

Vi udfører VVS, når boligen skal have nyt badeværelse, eller du skal have renoveret delsvist eller blot udskiftet toiletter, blandningsbatteri, armatur, vandhane med mere.

Kvalitetsløsningen, der er skræddersyet til dig

Hos Børge Hansen VVS i Højslev er vi bevidste med, at vores kunder har forskellige behov. Det kan være angående husets størrelse eller blot hvilken livsfase, som man befinder sig i. Derved er det sjældent at én badeværelsesløsning passer til flere forskellige kunder. Derfor har vi i mange år udført et utallige af forskellige løsninger, og kan med garanti finde en løsning til dig og dit behov. Det betyder, at du får mest ud af din investering, og kan gøre brug af dit badeværelse mange år ud i fremtiden. Lad Bedre Bad Højslev være din professionelle samarbejdspartner.

På dit badeværelse kan vi udføre al VVS, blandt andet: 

  • Totalløsning på badeværelse 
  • Vandinstallation i alle afskygninger
  • Repararioner
  • Udskiftning
  • Renovering – helt eller delsvist
  • Toiletter
  • Blandingsbatteri
  • Indeklima
  • Udsugning
  • Ventilation

Vælg altid en autoriseret VVS-installatør, som har fokus på kvalitets materialer og komponenter, som samtidig stiller høje krav til arbejdets udførelse. Det kan du få gennem Bedre Bad Højslev. Årsagen til vigtigheden skal findes ved, at dit badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det stiller derfor ekstremt store krav til valg af materialer og ikke mindst arbejdets udførelse. Hvis ikke det er tilfældet, så kan der opstå vand- og fugtskader. Det kan i værste fald ødelægge boligens gulve, vægge og lofte. Du kan derfor trygt stole på Børge Hansen VVS - vi er din professionelle VVS-installatør. 

Totalløsningen til dit nye badeværelse

Det er din vision og dit badeværelse, der er omdrejningspunktet. Du behøver ikke at bekymre dig om forløbet efterfølgende. Vi styrer processen, og vi koordinerer med andre samarbejdspartnere såsom elektriker eller murer og lignende.

Når vi udfører vores total VVS løsninger, lytter vi til dig. Vi tager samtidig udgangspunkt i rummets størrelse og karakter. Design og indretning sker i tæt dialog med dig.

Vi sikrer dig, at arbejdet sker i rigtig rækkefølge, og at opgaverne udføres rigtigt allerede første gang. Bedre Bad Højslev – Børge Hansen VVS – er også din samarbejdspartner, hvis dit badeværelse har brug for delvis renovation, reparation eller udskiftning af enkelte dele.

Start med et GRATIS Badtjek

Vi tilbyder en uforpligtende gennemgang af dit nuværende badeværelse eller planerne om et nyt – og fortæller dig om dine muligheder om fornyelse, renovering eller det helt nye badeværelse.

Bestil et GRATIS Badtjek

Ombygning, renovering eller udvidelse af et badeværelse kan oftest være en uoverskuelig proces. Hvis du mangler et klart overblik over dine muliger, så kan et badtjek være noget for dig. Når du bestiller et badtjek gennem Bedre Bad Højslev, så får du besøg af en af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Her vil vi gennemgå dit badeværelse ligefra klinker, ventilation, vask og brusekabine. Løbende har du mulighed for at stille spørgsmål til vores dygtige medarbejdere. Samtidig vil vores medarbejdere opstille relevante muligheder for dig. Du kan med fordel fokusere på dine præferencer og behov. Det betyder, at vi i højere grad kan indsnævre og præcisere mulighederne efter dine præferencer og behov. Husk - badtjekket er ganske gratis og helt uforpligtende for dig. 

Her laver vi badeværelser og udfører VVS

Har du brug for nyt badeværelse, blandingsbatteri, eller nye toiletter, så ring på til Børge Hansen VVS på 97 53 56 00.

Vi løser opgaver i Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors, Vinderup. Vi kører gerne langt for dig. Sammen løser vi dine badeværelsesdrømme.