Privat - Bad, energi & VVS

Bedre Bad Højslev – Børge Hansen VVS er en moderne og effektiv virksomhed, der udfører en bred vifte af forskellige opgaver indenfor VVS, energi, varme og service. Vi har mange års praktisk erfaring og viden, indenfor alle områder og opgaver. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, men fælles for alle opgaver er, at du vil opleve det samme engagement og kvalitet i udførelsen af vores arbejde blandt vores dygtige og kompetente medarbejdere. Det er din garanti for, at du ender med et tilfredsstillende resultat.

Gennem mange års praktisk erfaring og viden tilbyder, vi moderne løsninger uanset opgavetypen. Vi er eksperter i at designe og udfører alle typer af opgaver, med funktionelle løsninger med kundens behov i fokus. Vi er ligeledes altid opdatereret på den nyeste lovgivning og regler. Hos Bedre Bad Højslev – Børge Hansen VVS er vi nemlig opmærksomme på, at alle vores kunder har individuelle behov og ønsker, som vi flittigt tilrettelægger opgaven ud fra.

Kundetilfredshed og god service

Vi har gennem flere år sikret mange glade kunder. Kundetilfredshed er meget vigtig for os. Vi tror på, at glade kunder skabes gennem kyndig vejledning hele vejen igennem forløbet. Ligeledes skabes kundetilfredshed også gennem vores store engagement og faglige viden, som kræves til løsning af vores mange forskellige typer af opgaver og service.

Vi tilbyder selvfølgelig også serviceaftaler på flere forskellige installationer i din bolig. Blot nogle af eksemplerne er b.la. oliefyr, gaskedler og varmepumper. Vores kyndige og pålidelige serviceaftaler sikrer, at du energioptimerer, og sparer penge på din regning.

Vi løser en meget bred vifte af opgaver

Bedre Bad Højslev – Børge Hansen VVS udfører en lang række af forskellige VVS opgaver for private og erhverv inden for et bredt område. Nedenfor er vist nogle af de mange opgaver, som vi kan løse for dig:

Vi løser VVS opgaver for både private og erhvervskunder i Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors, Vinderup m.v. – men kommer faktisk over det meste af Jylland.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os ved evt. spørgsmål. Husk, at ingen opgave er hverken for lille eller for stor. Vi løser alle opgaver med samme kvalitet og engagement.