VVS samarbejde – Bedre Bad – Bedre Energi

BB Højslev er en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er et samarbejde på landsplan mellem mellem selvstændige VVS-installatører. Det fungerer som et fælles markedsføringskocept og et fælles videncenter. Vi har et stærkt sekretariat og samarbejde med de toneangivende leverandører på markedet. 

Du er med andre ord sikret god rådgivning fra starten, som kan spare dig for mange bekymringer på sigt.

Her løser vi VVS opgaver

Vi løser VVS opgaver for både private og erhvervskunder i Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors, Vinderup m.v. – men kommer faktisk over det meste af Jylland.

Høj ekspertise om VVS

Vi er på forkant med den teknologiske udvikling og tilbyder seriøs rådgivning om de nyeste, bedste og mest økonomiske muligheder.

Som en del af Bedre Bad – Bedre Energi – en af Danmarks største kæder af VVS-installatører har vi et godt netværk af kompetente fagfolk.

Vi håber, at du finder, hvad du søger. Vi tilbyder bl.a.:

Til private kunder:

Erhvervskunder:

Vi er medlem af Tekniq

BB Højslev VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Højslev er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk. 

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med vores arbejde, vil vi meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer – www.el-vvs-anke.dk

Vi er medlem af Arbejdsgiveren

BB Højslev VVS - Bedre Bad – Bedre Energi Højslev er medlem af Arbejdsgiven (tidligere DS håndværk & Industri) – din sikkerhed for godt håndværk. 

Hvis du mod forventning er utilfreds med vores arbejde, vil vi meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Håndværkets Ankenævn – www.hvanke.dk