Kontakt Børge Hansen A/S VVS

 

Jens Hansensvej 4, Nr. Søby
7840 Højslev

Telefon:   +45 97 53 56 00
Mobil:      +45 24 86 49 60
Fax:          +45 97 53 63 43

Glyngøre: +45 9773 1500

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR nr.: 11757588

Hos Bedre Bad – Børge Hansen VVS får du altid kyndig VVS rådgivning gennem hele projektforløbet, fra start til slut. Det kan spare dig for mange bekymringer på sigt. Vi har mange års erfaring indenfor en bred vifte af forskellige VVS opgaver. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Vi yder selvfølgelig også service på dine installationer i hjemmet fx oliefyr, varmepumpe eller gaskedel. Uanset opgavetype bliver opgaverne altid løst med stort engagement i høj kvalitet af vores dygtige kompetente medarbejdere. Det er din garanti for, at du bliver tilfreds med opgaven. Vi er altid opdatereret med den nyeste viden på markedet, hvad angår valg af materialer samt den nyest gældende lovgivning. Det sikrer, at du får nutidens bedst mulige, og moderne funktionelle løsninger af opgaven.

Bedre Bad – Børge Hansen VVS løser alle former for VVS opgaver indenfor det private og erhverv. Vi er din professionelle samarbejdspartner gennem hele forløbet. Vi foretager både renoverings- og omlægningsopgaver samt totalrenoveringer. Vi er eksperter i alle former for opgaver og service.

Vi kører gerne langt for at løse dine opgaver

Hos Bedre Bad – Børge Hansen VVS tager vi gerne en længere tur for at løse dine opgaver. Det vigtigste af alt er, at du er tilfreds med det endelige resultat. Vi har i mange år sikret mange glade og tilfreds kunder. Det sikrer vi gennem kyndig vejledning og stort engagement. Så du vil med garanti også blive tilfreds.

Vi løser b.la. mange forskellige opgaver i følgende byer:
Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors og Vinderup

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har eventuelle spørgsmål, eller blot er nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Akut brug for hjælp?

Har du hverken vand eller varme i din bolig? Eller fosser der vand ud under håndvasken? Hvis du har akut brug for hjælp, så fortvivl ikke med at kontakte os. Vi har alle prøvet at stå i en akut situation, og have brug for hjælp. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os uanset hvad akut problemet måtte dreje sig om.

Hvis du har brug for akut VVS-assistance, så ring til 97 53 56 00

mandag08.00-16.00
tirsdag08.00-16.00
onsdag08.00-16.00
torsdag08.00-16.00
fredag08.00-16.00
lørdagLukket
søndagLukket

Kontakt os

Skriv til os: