VVS

Hos Bedre Bad – Børge Hansen VSS skal du forvente høj kvalitet fra vores dygtige kompetente medarbejdere. Vi er en autoriseret VVS-installatør, og tilbyder desuden en effektiv service for både mindre og større virksomheder gennem vores store engagement. Vi har i mange år tilbudt effektiv service til flere forskellige erhverv – herunder flere forskellige virksomheder, boligforeninger og institutioner.  

Vi har mange års erfaring med mange forskellige former for service. Vi tilbyder mange forskellige former for service – eksempelvis yder vi service på:

  • Store installationer

  • Ventilationsanlæg

  • Gaskedler

Vores service dækker altså over større installationer i virksomheder. De større installationer kan inkluderer vand og varme, som i høj grad påvirker virksomhedens drift negativt, hvis ikke de bliver serviceret og installeret korrekt. Du kan i næste afsnit få et indblik i hvorfor service sikrer, at virksomhedens drift fungerer optimalt.

Vi tilbyder også service for ventilationsanlæg. Servicen på ventilationsanlæggene kan både omfatte udsugning eller klima, hvilket sikrer, at din virksomhed har et godt indeklima. Det sikrer, at dine medarbejdere har de bedste betingelser for at yde effektivt. Til sidst yder vi b.la. service på gaskedler mv., og vi er altid opdateret med den nyeste viden på markedet.

Vores service er baseret på vores høje forventninger og krav til os selv. Det sikrer, at du får den bedste service, og sikrer optimering af din virksomheds drift langt ud i fremtiden.

Hvorfor er service vigtigt?

Service er ekstremt vigtig for at sikre vedligeholdelsen af dine mindre og større installationer. Hvis dine installationer ikke får den nødvendige service er der chance for, at virksomhedens drift ikke optimeres. Hvis virksomhedens drift ikke optimeres udnytter virksomhedens ikke sine ressourcer korrekt, hvilket alt andet end lige kan øge omkostningerne. Der er altså penge at spare ved at oprette en serviceaftale, og sikre optimering af dine installationer.

Vi sikrer, at du får den bedste service, og samtidig optimerer virksomhedens drift gennem velholdte og effektive installationer. Det er din sikkerhed for, at virksomheden mange år ud i fremtiden har en stærk drift. Udover at man sikre optimal udnyttelse af ressourcer så påvirker det også miljøet positiv.
Kontakt os for en serviceaftale efter dine behov - der er penge at spare ved at have vedligeholdte, trimmede og effektive installationer.

 

Ring og hør mere på 97 53 56 00.