Ventilation

Et godt indeklima er nødvendigt, hvis du vil sikre produktiviteten

Et godt og sundt indeklima drejer sig ikke kun om økonomi men om mennesker, velvære og arbejdsglæden. Et godt indeklima er nødvendigt for at sikre et godt arbejdsmiljø og sikkerhed. Et moderne og funktionel ventilationsanlæg, som sikrer et godt og sundt indeklima er grundstenen, så virksomhedens ansatte kan yde sit bedste hver dag. En investering i et ventilationsanlæg er også en investering i dine medarbejdere samt præstationen og motivationen på sigt. Vores pointe er derfor, at ventilation ikke bør undervurders, idet frisk, ren luft biddrager til et godt indeklima og giver glade medarbejdere og øger produktiviteten.

Kontakt din lokale Bedre Bad i Højslev for et uforpligtende tilbud omkring bedre ventilation på arbejdspladsen. Vi har stor erfaring i at løfte erhvervsopgaver som disse og kan hjælpe dig med at pinpointe hvor i erhversmålet der bør sættes ind med bedre ventilation. Hos Børge Hansen VVS er vi bevidste, at præferencer og behovene er forskellige fra virksomhed til virksomhed. Vi har igennem tiden set en masse forskellige løsninger, og kan med garanti netop finde en løsning til dig. Du kan derfor forvente, at du får mest ud af din investering, når du vælger en autoriseret VVS-installatør med mange års erfaring. Derved har du adgang til kyndig ekspert rådgivning, og samtidig blive præsenteret for de mest moderne og funktionelle ventilationsløsninger på markedet.  

Har du brug for et tjek på din ventilation eller rådgivning om forbedring af indeklima, så ring på til Bedre Energi Højslev, Børge Hansen VVS på 97 53 56 00.

Vi hjælper med ventilation: 

  • Ventilationsanlæg og klimaanlæg
  • Energivenlige udsugningsanlæg

Ved hver enkelt løsning er virksomhedernes behov blevet afdækket og løsningerne præcist afpasset herefter. Vi løser altid til rette tid, i rette kvalitet og til den rigtige pris. Samtidig kombinerer vi dette med kyndig rådgivning. Det mener vi er vigtigt, så vi fortsat kan bibeholde vores høje kundetilfredshed. 

Glem ikke regelmæssig service

Vi har gennem årene specialiseret os i at drifts- og økonomioptimere industrielle installationer med stor økonomisk gevinst for mange virksomheder. Regelmæssig og korrekt service af udsugningsanlæg, ventilationsanlæg og klimaanlæg er essentielt for at bibeholde optimal drift og minimalt ressourceforbrug.

Installationerne og anlæggene er i drift året rundt. Det kræver derfor løbende service og vedligeholdelse, så virksomheden fortsat bibeholder sin optimal udnyttelse af ressourcer. Hvis ikke servicen og vedligeholdelsen bliver overholdt, så kan det medføre større reparationer og udskiftninger på længere sigt. Når du vælger en serviceaftale gennem Bedre Bad Højslev, så øger du levetiden på dine installationer og anlæg. Du har derfor mulighed for at udskyde din investering til fremtiden. Går du med det, så kontakt Bedre Bad Højslev og få et godt tilbud.

Bedre indeklima med korrekt VENTILATION

Få vores rådgivning og vær sikker på den bedst mulige løsning inden for ventilation. Vi kommer også til dig. En god ventilation i virksomheden sikrer den høje arbejdsmoral blandt medarbejderne og en højere produktivitet. Vi har set flere virksomheder, som er vendt tilbage til Bedre Bad Højslev med ros omkring det nye indeklima og den ventilation, som de har fået installeret i firmaet. Det er vi selvfølgelig glade for, og kan kun opfordre andre virksomheder til at følge eksemplet, og få installeret ventilation i virksomheden, så arbejdsglæden og produktiviteten stiger.

Børge Hansen VVS er altid opdateret med den nyeste viden om ventilation, udsugning og indeklima. Det gælder også den nyeste lovgivning på området. Vi ser frem til at være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden. Lad os sammen skabe et godt indeklima.

Vi kan tilbyde følgende:

  • Rådgivning
  • Projektering
  • Montage
  • Service

Vil du forbedre indeklimaet, så kontakt Bedre Energi Højslev, Børge Hansen VVS på 97 53 56 00.

Vi udfører VVS i omegnen: Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors og Vinderup.