Varmegenvinding

Du kan genbruge varmen i luften 

Det er ikke nødvendigt at blæse opvarmet luft ud af bygningen. I stedet kan du faktisk indsamle varmen fra luftens energi. Denne kan du tilføre radiatorvandet eller den friske luft, som løbende suges ind i bygningen.

Du kan gøre dette med et anlæg til varmegenvinding. Det er en win-win situation, og du kan spare meget ved genbrug af energien fra varmen. Det kan positiv ses på din varmeregning, og samtidig er det rigtig godt for miljøet, som kommer mange til gode i fremtiden. Vi ved nemlig om nogen, at forbrugerne har stor fokus på virksomhedens samfundsmæssige ansvar. Den sidste fordel er skabelsen af et godt og sundt indeklima, som du kan læse mere om her på siden. 

Da varmegenvinding oftest er en større investering, så skal du også sætte store krav til din samarbejdspartner. Du kan derfor med fordel vælge Børge Hansen VVS i Højslev, som er din professionelle VVS-installatør. Vi har en bred vifte af viden og erfaring gennem tiden. Ligeledes er vi altid opdatereret med de nyeste og moderne løsninger på markedet. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi bestående af ekspert VVS’er fordelt over hele Danmark. Vi har derfor ekstrem hurtig adgang til ny viden ved sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Når du vælger os, som din fremtidige samarbejdspartner, så er det netop din adgang til de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Har du styr på varmevekslerteknologi?

Få kyndig ekspert rådgivning omkring varmegenvinding til din virksomheden. Vi har den nyeste viden om varmevekslerteknologi, og kan hjælpe med at sikre genbrug af din varme. Nedenfor har du mulighed for at danne dig et overblik over de mange primære fordele ved varmevekslerteknologien. 

Dine fordele er mange

Vælger du en anlægsløsning, hvor varmeenergien tilsættes frisk luft, som suges ind i dine bygninger, opnår du følgende fordele:

  • Du genbruger varmen, der allerede forefindes i bygningerne
  • Frisk luft uden spild af brugbar varme
  • Du får et anlæg, der kan filtrere pollen, støv og partikler fra luften – det giver sundere indeklima

Din virksomhed har derved mulighed for at udnytte sine ressourcer. Det betyder, at man får adgang til optimering af sin drift. Ved en optimal drift udnytter man sine ressourcer fuldt ud, og kan derfor spare penge på sin varmeregning. Den primære fordel er forbedringen af virskomhedens indeklima. Et indeklima er epokegørende for et godt arbejdsmiljø. Det sikres derfor, at virksomhedens medarbejdere har de bedste arbejdsforhold, så dine medarbejdere kan præstere bedst muligt.

Børge Hansen VVS har i mange år hjulpet flere forskellige typer af virksomheder med skabelsen af et godt indeklima. Vi er nemlig bevidste om, at præferencer og behov i høj grad afhænger af den enkelte virksomhed. Det er sjældent, at den samme løsning passer til flere forskellige typer af kunder. Derfor har vi set rigtig mange forskellige løsninger igennem tiden. Hvis du kombinerer dette med vores mange års erfaring og viden, så kan Bedre Bad - Bedre Energi Højslev med garanti finde en løsning til din virksomhed, som netop dækker dine præferencer og behov. 

Vil du høre mere om VARMEGENVINDING?

Kontakt os og hør om de mange muligheder vi kan tilbyde din virksomhed. Vi installerer anlæg i virksomheder, kontorer, butikker og institutioner – og vi kommer bl.a. her: Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors og Vinderup. 

Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Højslev, Børge Hansen VVS på 97 53 56 00.