Klimaanlæg

Man kan hurtigt komme til at føle sig som en sløv padde, hvis indeklimaet ikke er i orden. 

Afkøling og opvarmning skal ske efter specifikke behov og viden om arbejdsklima. Det kan være yderst skadeligt for både velvære og produktivitet, når et indeklima ikke lever op til standarden. Temperatur og ventilation er helt essentielt for det gode indeklima.

Med det rette klimaanlæg kan du styre rumtemperaturer og få frisk luft uden træk. Det rette klimaanlæg renser tilmed luften for eksempelvis, pollen, støv og røg. Rensning af luften forbedrer et indeklima betragteligt. 

Kombineres klimaanlægget med en god løsning med ventilation, lever I op til kravene om frisk luft til dit indeklima. Tag fat i din lokale Bedre Bad i Højslev hvis du har brug for sparing omkring dit indeklima i virksomheden. Et klimaanlæg kan være en mulighed for at forbedre indeklimaet, men der er også andre muligheder i form af ventilation. Tag fat i os for råd og vejledning til et bedre indeklima på tlf. 97 53 56 00.

Alt sammen skaber det sunde indeklima, som er af afgørende betydning for dine medarbejderes trivsel og produktivitet. Derudover giver grønne planter også bedre luft og god atmosfære. Kombineres de grønne planter med et klimaanlæg så vil indeklimaet uden tvivl blive bedre for dine medarbejdere og deres trivsel.

Kyndig rådgivning til indeklima

Vi står klar til at rådgive dig og levere din klimaløsning. Kontakt Bedre Energi Højslev, Børge Hansen VVS på 97 53 56 00. Vi står altid klar til at løse dine indeklima opgaver når det gælder erhverv og industri. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud hvor vi kommer ud til dit firma og kigger på omgivelserne. Vi analyserer og kommer med vores løsningsforslag til et bedre indeklima på arbejdspladsen. Et godt indeklima på arbejdspladsen er tit og ofte det som dine medarbejdere lægger vægt på når de skal bedømme virksomheden. Derfor er det nu vigtigere end nogensinde at have fokus på indeklimaet.

Skal du have hjælp til i første omgang at få kortlagt dine klimaanlæg installationer og indeklima generelt, så kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi i Højslev. Vi kommer ud og går en tur rundt i virksomheden eller boligen og kortlægger alle installationer og muligheder. Herefter kommer vi med vores bud på hvordan indeklimaet forbedres for dig og dine medarbejdere. Som tidligere skrevet er det vigtigt med et godt indeklima, da det er det dine medarbejdere måler virksomhedens bedømmelse ud fra. 

Vi løser VVS opgaver og sikrer dit indeklima i nærheden af Højslev, Skive, Roslev, Stoholm, Viborg, Skals, Løgstrup, Spøttrup, Nykøbing Mors og Vinderup.