Bad

Hos Bedre Bad – Børge Hansen VVS leverer vi skræddersyede totalløsninger i alle former for bade- og toiletfaciliteter til netop dine ønsker og behov. Vi har i mange år sikret glade og tilfredse kunder gennem vores store engagement og erfaring, hvilket sikrer, at dine bade- og toiletfaciliteter lever op til dine kvalitets- og forventningskrav.

Vi er eksperter i alle former for bade- og toiletfaciliteter, og med vores mange års erfaring kan vi opfylde ethvert særligt behov og ønske som du måtte have. Med den rette rådgivning og vejledning sikrer vi effektivitet og kvalitet gennem hele forløbet. Børge Hansen VVS kan løse alle former for opgaver angående bade- og toiletfaciliteter uanset omfanget og størrelsen af opgaven. Vi benytter den nyeste viden samt de bedste produkter på markedet, så opgaven bliver løst i høj kvalitet.

Bedre Bad – Børge Hansen VVS har igennem mange år sikret flot designet og funktionelle bade- og toiletfaciliteter inden for utallige forskellige brancher – herunder:

  • Virksomheder

  • Hoteller

  • Offentlige institutioner.

Bedre Bad – Børge Hansen VVS tilbyder flot designede bade- og toiletfaciliteter med det funktionelle i fokus, så enhver opgave lever op til dine forventninger. Vi har ligeledes den nyeste viden indenfor vandbesparende- og hygiejne optimerede løsninger.

Rådgivning

Vidste du, at bad- og toiletfaciliteter er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter? Årsagen skal findes ved, at bad- og toiletfaciliteter dagligt bliver udsat for fugt. Det er derfor ekstremt vigtigt, at du vælger en VVS’er, som har fokus på kvalitet både hvad angår produkterne og selve udførelsen af arbejdet. Det er din garanti for, at du ikke løbende skal tænke på skader og reparationer.

Du skal forvente kyndig ekspert rådgivning af vores kompetente medarbejdere. Med den rette rådgivning og vejledning sikres det, at bad- og toiletfaciliteterne lever op til netop dine særlige behov. Da vi har leveret totalløsninger til flere forskellige brancher, kan vi med fordel komme med gode råd fra vores tidligere erfaringer.

Vi er opdateret med den nyeste viden i markedet for bade- og toiletfaciliteter, og sikrer dig de bedste vandbesparende- og hygiejne optimerede løsninger til dine behov og ønsker.

Når du overvejer valg af bad- og toilet løsninger er det vigtigt, at du har valget af materialer med i overvejelserne. Der er nemlig flere forskellige fordele og ulemper, som er vigtige, at være opmærksom på. Disse fordele og ulemper er vores kompetente medarbejdere eksperter i. De kan rådgive dig omkring valg af materialer, som netop stemmer overens med dine behov og ønsker. Blot nogle af materialerne, som man skal have med i sine overvejelser er eksempelvis:

  • Vandhaner - Blandingsbatterier - Armaturer

  • Toiletter

  • Badeværelsestilbehør

Hvilke bade- og toiletfaciliteter tilbyder vi?

Ingen branche eller virksomhed er ens. Det kan vi konkludere ud fra vores mange års praktiske erfaring. Vi har alle forskellige behov og ønsker, og derfor har vi meget fokus på vores kunders individuelle behov. De mange individuelle behov kræver alle forskellige løsninger. De mange forskellige løsninger er intet problem grundet vores mange års erfaring. Vi er sikre på, at vi også kan imødekomme dine individuelle behov.

Vi tilbyder alt fra adskilte bad- og toilet løsninger til virksomheder, samt traditionelle badeværelser og toiletter til skoler. Vi løser alle former for opgaver uanset omfanget og størrelsen.

Spar på vandet og glæd miljøet

Ressourcebesparende løsninger i alle former er vigtige for os. Det betyder, at vi sammen med vores kunder udvikler de mest vandbesparende løsninger. Der er flere årsager til dette. Det sikrer først og fremmest et fald i ressourcerne, hvor kunden vil opleve et fald i sine omkostningerne. Vigtigst af alt påvirker det miljøet positiv, som kommer os alle sammen til gode nu og i det lange løb.

Hos Bedre Bad – Børge Hansen VVS er vi opdatereret med den nyeste viden, og sikrer kunden de bedste vandbesparende løsninger.

Vi kan blandt andet tilbyde vandbesparende løsninger indenfor:

  • Berøringsfrie armaturer m. tidsindstilling

  • Vandbesparende toiletter mv.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os omkring tvivlsspørgsmål eller nysgerrighed. Vi kan med garanti opfylde dine individuelle ønsker med de bedste funktionelle løsninger samt vandbesparende- og hygiejne optimerede løsninger på markedet.

 

Ring og hør mere på 97 53 56 00.