Erhverv

Bedre Bad - Børge Hansen VVS er din professionelle samarbejdspartner fra start til slut. Det er din sikkerhed for, at opgaverne bliver løst effektivt i høj kvalitet af vores kompetente ansatte. Vi er eksperter i udførelse af alle typer af opgaver, hvilke selvfølgelig både gælder for erhverv og privat. Omfanget eller størrelsen af projektet er ingen forhindring for os. Vi løser både større og mindre opgaver med samme effektivitet og kvalitet.

Det betyder altså, at vi har mulighed for at fungere som totalleverandør og/eller sparringspartner gennem hele projektets forløb fra start til slut. Igennem vores mange års praktiske erfaring har vi genereret en masse viden, som resulterer i, at projektforløbet bliver udført effektivt i høj kvalitet. Vores dygtige kompetente ansatte har mange års erfaring, og sikrer dig høj kvalitet og effektivitet uanset projektets omfang og størrelse. Det er din ro for, at du får størst tilfredshed af din investering og installationer. Hos Børge Hansen VVS er vi ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Rådgivning

Det kræver kyndig ekspert rådgivning, hvis din investering skal være fordelagtig, samt leve op til dine forventninger. Hos Bedre Bad - Børge Hansen VVS sikrer vi, at du får god og kyndig rådgivning gennem vores mange års praktiske erfaring. Det er din garanti for, at du bliver rådgivet og vejledt korrekt, så din investeringen får størst mulig nytte. Vi tager rådgivning meget seriøst, da din tilfredshed er en vigtig faktor for os. Vi er din professionelle samarbejdspartner, og sikrer dig rådgivning gennem hele projektforløbet.

Hvis du er i tvivl om opgavens omfang eller størrelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kompetente ansatte kan hurtigt give dig et overblik over opgavens omfang eller størrelse, og derefter komme med kyndig rådgivning omkring eventuelle overvejelser eller ændringer. Vores erfaringer og viden har vist os, at der oftest er tale om få investeringer, som kan resulterer i store ændringer – som eksempelvis i virksomhedens drift.

Vi ser frem til at høre fra dig, og håber på, at være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden. Hvis du blot har tvivlsspørgsmål er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os.

Vi sikrer dig kvalitet og effektivitet

Vi har stort fokus på efteruddannelse og kurser af vores medarbejdere, hvilket betyder, at vi er opdatereret på den nyeste viden, den sidst nye lovgivning på markedet, samt kendskabet til alle fordelene og ulemperne ved forskellige materialer. Derved kan vi løse alle typer projekter uanset om det er store eller små projekter, så kan du hos os altid få den samme kvalitet og tilfredshed for din investering. Kundetilfredshed er en vigtig kerneværdi for os. Derfor gælder det, at uanset hvilke medarbejdere du møder i forbindelse med dit projekt, vil du opleve stor engagement og faglig viden fra alle involverede.

Ligesom vi tilbyder, at være din professionelle samarbejdspartner fra start til slut på alle typer projekter uanset størrelse og omfang. Så tilbyder vi selvfølgelig også service på tidligere installerede projekter. Uanset projektets omfang og type, så kan vi med garanti hjælpe dig, og sikre dig den bedste oplevelse og tilfredshed.

Du har mulighed for at læse om vores mange forskellige servicetyper, som vi kan udføre for dig. Vi har i mange år tilbudt service til flere forskellige erhverv – herunder virksomheder, boligforeninger og institutioner. Vi kan derfor med garanti give dig en effektiv service i høj kvalitet på dine installationer.

På vores hjemmeside har du ligeledes mulighed for at læse omkring de mange forskellige typer af opgaver, som vi kan løse for dig. Hvis du skulle have tvivlsspørgsmål eller blot er nysgerrig er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vores telefonnummer kan du finde nederst på siden.

Vi løser bl.a. opgaver inden for:

Kontakt os på 97 53 56 00  for at høre mere.